Nybygg Funkishus

Kunne du tenke deg å få bygget et funkishus? Lynne Entreprenør AS i Follo er en anerkjent aktør innen byggefaget, og vi har over 40 års erfaring på husbygging. Et av våre spesialfelt er nybygg av funkishus. Funkis-stilen slo igjennom for alvor på 30-tallet og er en modernistisk byggestil med rene linjer og stor funksjonalitet. Nybygging av funkishus er en spennende prosess med mange valgmuligheter fra start til slutt.

Nybygging av Funkishus

Vi er spesialister på nybygg av funkishus. I forbindelse med nybygging av funkishus fungerer vi som totalentreprenør slik at vi forestår hele byggeprosjektet fra begynnelse til slutt. Vi har et omfattende nettverk av nøye utvalgte underleverandører for å sikre størst mulig kvalitet på det ferdige huset. Med våre gode rutiner bevarer vi kontroll og overblikk gjennom hele prosessen slik at det ikke oppstår forsinkelser på grunn av dårlig planlegging.

Når vi bygger funkishus implementeres spisskompetanse og profesjonalisme i alle deler av byggeprosessen. Vi er med andre ord det trygge valget når du trenger en pålitelig og dyktig entreprenør for nybygg.

Besøk vår referanseside for et utdrag av nybygg funkishus.

Har du spørsmål vedrørende nybygging av funkishus er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Lynne Entreprenør AS.