Nybygg lavenergihus

Drømmer du om et nybygget lavenergihus? Med over 40 års erfaring som totalentreprenør er vi en anerkjent aktør innen byggebransjen. Vi vet hvilke løsninger som fungerer og med våre gode rutiner kan vi ofte redusere byggetiden betraktelig. Dette er vårt spesialfelt og vi har opp gjennom tiden levert nybygg av lavenergihus for en lang rekke fornøyde kunder.

Vi er spesialister på nybygg av lavenergihus

Velger du oss til å forestå nybygg av ditt lavenergihus, velger du en aktør med stor yrkesstolthet. Vi liker hva vi driver med, og tilbyr alltid løsninger basert på oppdatert kunnskap. Når vi leverer nybygg av lavenergihus fungerer vi som totalentreprenør, og vi har et stort nettverk av nøye utvalgte underleverandører som bidrar til den høye kvaliteten på våre lavenergihus. Vår byggemetode tilfredstiller alle byggforskrifter ved 3*100% og har en K-verdi ned imot 0,09Uansett om du bor i Oslo, Follo, Akershus eller et annet sted på Østlandet er vi et opplagt valg når du ønsker å bygge hus.

Besøk vår referanseside for et utdrag av nybygg lavenergihus.Har du spørsmål vedrørende nybygg av lavenergihus er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Lynne Entreprenør AS.