Nybygg Passivhus

Kunne du tenke deg å bygge passivhus? Lynne Entreprenør AS i Follo kan realisere drømmen din om et nybygget passivhus. Dette er en hustype med ekstremt lav energibruk, og derfor noe som er gunstig for både miljøet og din privatøkonomi. Huset er utviklet av tyske dr. Wolfgang Feist og har siden lanseringen gått sin seiersgang verden over. Nybygging av passivhus stiller strenge krav til entreprenøren da alle forskrifter skal følges og ivaretas. Lynne Entreprenør er stolte av å levere nybygde passivhus som oppfyller alle kriterier.

Nybygg passivhus i beste kvalitet

Nybygging av passivhus er et stort og omfattende prosjekt, derfor bør du velge riktig totalentreprenør første gang for å unngå forsinkelser og dårlig kvalitet. Dette sikrer du deg om du velger oss. Du kommer til å ha glede av huset i mange år for våre passivhus bevarer sine energibesparende egenskaper gjennom hele husets levetid. Vår metode for nybygg av passivhus tilfredstiller alle byggeforskrifter med 3*100% og har en K-verdi ned imot 0,09

Vi jobber etter de høyeste byggetekniske standardene for nybygg av passivhus, og vi har derfor blitt en anerkjent aktør i byggebransjen. Besøk vår referanseside for et utdrag av nybygg passivhus.

Har du spørsmål vedrørende nybygg av passivhus på Østlandet er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Lynne Entreprenør AS.